Gjetbergsvollen, tradisjon i mat og vegger!

        

Gjetbergets matbord.

Gjetbergets matbord er en bugnende buffet bestående av mange forskjellige hovedretter, desserter, kaffe og kaker. Maten er hjemmelaget, og smaker også slik! Mange av rettene er basert på gamle tradisjonelle oppskrifter fra Rørosregionen, slik som surpølse, kjøttrull, flesk og kjøttrullsuppe, og rømmegrøt og fisk. Vi har spekemat, skjørost og rømme, og mølske.

Her finner du stekt fjellfisk i rømmesaus, kokt fisk, stekt laks, røkalaks og gravlaks, i tillegg har vi mange andre hovedretter som kjøttkake og koteletter, karbonader og kjøttpudding, ribbe og grovpølse. I tillegg er det masse tilbehør, som grønnsaker og salater.

Dessertbordet byr også på smaksfulle opplevelser, og inneholder blant annet riskrem, fruktcoctail, karamellpudding og Dronning Maud's dessert, i tillegg til sviskegrøt, gele og sjokoladepudding.

Kaffe og kaker hører også med.

Til maten kan man kjøpe seg hembrygga-øl eller brus, øl og vin. Alle rettigheter.